Moja Dežela

Gotovo se boste strinjali z nami, da brez reklamiranja pač ne gre. Je pa pomembno, kako se predstaviti kupcem in kakšna sredstva za to lahko namenite.

Za vas imamo pravi odgovor.

Nov reklamno informativni časopis »Moja DEŽELA« je priložnost za vse, ki bi se radi kvalitetno predstavili na področju radovljiške občine.

Z naklado 6.300 izvodov »Moja DEŽELA« pokriva vsa gospodinjstva, podjetja in samostojne podjetnike v celotni radovljiški občini.

V reviji Moja DEŽELA je prostor za županov kotiček, kjer so predstavljene aktualne aktivnosti občine, poskrbljeno je za napoved dogodkov na kulturnem, športnem in družabnem področju, svojo aktualno ponudbo pa predstavljajo podjetja in posamezniki iz celotne občine Radovljica in drugod.

Na voljo so vam različne oblike oglasov, ki bodo nagovorili bralce, da posežejo ravno po vašem izdeleku ali storitvi. Poleg klasičnega oglasa se lahko odločite za nagradno križanko, oglas z nagradnim vprašanjem, prisluhnemo pa tudi vsakemu vašemu noveme predlogu.

Različne oblike oglasov, brezplačno oblikovanje in res cenovno ugodne cene, je več kot zadosten razlog, da se odločite prav za časopis »Moja DEŽELA«.